Informacja o tym, że przebywasz na stronie jest przez nas przetwarzana i wykorzystywana jest w celach statystycznych.
Niektóre z danych podanych w trakcie korzystania z serwisu mogą być przetwarzane do sprzedaży naszych produktów. Zapoznaj się z naszą polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej.

Makaron z truflami i Barolo Marchesi di Barolo - Bachus Sklep Warszawa. Wina na każdą okazję.
Giramonte Frescobaldi Wina Grand Durhene ChampagneWina ChardonnayWina z Nowej ZelandiiWino WinaBachus Wina o WinieKentucky Bourbon WhiskeyMoet ChandonWINA KOLEKCJONERSKIEWina Chardonnay 1Wina Chilijskie Bachus WinaWina Napa Valley Bachus WinaWina PenfoldsMoet Chandon Szampan w promocjiWino Bachus WinaChampagne La Grande Dame SzampanWina PrimitivoWina Primitivo BachusWina Antinori Toskaniawina WarszawawinowinaVall Llach WinaWina AllegriniDom Perignon ChampagneChateau Lafite Rothschild WinaPotocki WódkaMichel ChapoutierProsecco WinaBodega Dehesa de los CanonigosBourbon WhiskeyWina BordeauxWhisky JapaneseDalmore WhiskyWhisky Wina w uczciwych cenachAlkohole MocneWhisky Whiskey Bourbon AlkoholeGlenfiddich WhiskyMarques de Riscal Gran ReservaBeringer WinaThe Balvenie WhiskyDom Perignon Champagne VintageLAGAVULIN WHISKY ISLAYBachus Whisky 30% OFFKim Crawford Sauvignon BlancJameson WhiskyPierre Ferrand CognacBowmore Whisky IslayAmrut Whisky IndiePlantation RumsKavalan Whisky BachusDobry RumChampage Demi Sec z Szampan FrancjiWhisky dla CiebieChampagne Vintages Szampan z FrancjiChampagne Rich Szampan z Francji VeuveChampagne Extra Brut Veuve Clicquot SzamChampagne Brut Szampan z Francji Veuve Champagne Rose Szampan Różowy z Francji Aberlour Whisky SpeysideDalmore WhiskyWino na lato

Sklep Bachus - Makaron z truflami i Barolo Marchesi di Barolo

Makaron z truflami i Barolo Marchesi di Barolo

Porcja na 4 osoby:

80 g Tartufaty, Oliwa z oliwek z białymi truflami, 320 g Fuzi (tradycyjny makaron z Istrii) lub innego makaronu wg upodobań, 80 g masła, 200 ml śmietany, sól, pieprz, parmezan

Roztopić masło na patelni na średnim ogniu, dodać śmietany, posolić, popieprzyć i zagotować. W tym czasie ugotować makaron al dente, odcedzić. Zmieszać sos z makaronem, dodać Tartufatę i doprawić kilkoma kroplami oliwy z oliwek z truflami. Przed podaniem posypać świeżo startym parmezanem.

Danie proste, lecz bardzo smaczne. Można podawać jako danie główne lub przystawka. Doskonały kompan wino Barolo Marchesi di Barolo. Zobacz wino: http://www.bachus-wina.pl/?1170,barolo-marchesi-di-barolo

 

Serwis przeznaczony dla osób pełnoletnich
Czy akceptujesz te warunki i masz ukończone 18 lat?

TAK NIE