Informacja o tym, że przebywasz na stronie jest przez nas przetwarzana i wykorzystywana jest w celach statystycznych.
Niektóre z danych podanych w trakcie korzystania z serwisu mogą być przetwarzane do sprzedaży naszych produktów. Zapoznaj się z naszą polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej.

Naleśniki truskawkowe z Floralis - Moscato ORO - Bachus Sklep Warszawa. Wina na każdą okazję.
Giramonte Frescobaldi Wina Grand Durhene ChampagneWina ChardonnayWina z Nowej ZelandiiWino WinaBachus Wina o WinieKentucky Bourbon WhiskeyMoet ChandonWINA KOLEKCJONERSKIEWina Chardonnay 1Wina Napa ValleyWina Chilijskie Bachus WinaWina Napa Valley Bachus WinaWina PenfoldsMoet Chandon Szampan w promocjiWino Bachus WinaFerrari Wina MusująceChampagne La Grande Dame SzampanWina PrimitivoWina Primitivo BachusWina Antinori Toskaniawina WarszawawinowinaVall Llach WinaWina AllegriniDom Perignon ChampagneChateau Lafite Rothschild WinaPotocki WódkaMichel ChapoutierProsecco WinaBodega Dehesa de los CanonigosBourbon WhiskeyWina BordeauxWhisky JapaneseDalmore WhiskyWhisky Wina w uczciwych cenachAlkohole MocneWhisky Whiskey Bourbon AlkoholeGlenfiddich WhiskyMarques de Riscal Gran ReservaBeringer WinaThe Balvenie WhiskyDom Perignon Champagne VintageLAGAVULIN WHISKY ISLAYBachus Whisky 30% OFFKim Crawford Sauvignon BlancJameson WhiskyPierre Ferrand CognacBowmore Whisky IslayAmrut Whisky IndiePlantation RumsKavalan Whisky BachusDobry RumChampage Demi Sec z Szampan FrancjiWhisky dla CiebieChampagne Vintages Szampan z FrancjiChampagne Rich Szampan z Francji VeuveChampagne Extra Brut Veuve Clicquot SzamChampagne Brut Szampan z Francji Veuve Champagne Rose Szampan Różowy z Francji Aberlour Whisky SpeysideDalmore WhiskyWino na lato

Sklep Bachus - Naleśniki truskawkowe z Floralis - Moscato ORO

Składniki: Ciasto:

2 jajka,

szczypta soli,

cukier,

0,5 litra mleka,

20 dag mąki

Nadzienie:

40 dag truskawek,

2 łyżki oleju,

1 łyżeczka cukru pudru,

wanilia.

 

 

Sposób przygotowania Jajka starannie rozmąć w garnuszku trzepaczką. Dodawaj po trochu mąkę i mleko, sól i cukier. Naleśniki smaż na rozgrzanej patelni (uważaj, żeby nie były zbyt grube). Na każdy naleśnik nakładaj świeże owoce, zaginając brzegi naleśnika z dwóch stron na 3-4 centymetry, a następnie składaj na pół. W ten sposób powstanie „książeczka”. Wypełnione farszem naleśniki szybko obsmaż z dwóch stron na złoty kolor. Podawaj na gorąco posypane cukrem i wanilią. Możesz udekorować jogurtem. W polaczeniu z lekko schłodzonym muscatem pozwalają poczuć głębię przyjemności na podniebieniu. Przejdź do wina: http://www.bachus-wina.pl/?2141,floralis

 

Serwis przeznaczony dla osób pełnoletnich
Czy akceptujesz te warunki i masz ukończone 18 lat?

TAK NIE