Informacja o tym, że przebywasz na stronie jest przez nas przetwarzana i wykorzystywana jest w celach statystycznych.
Niektóre z danych podanych w trakcie korzystania z serwisu mogą być przetwarzane do sprzedaży naszych produktów. Zapoznaj się z naszą polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej.

Szczupak w białym sosie z winem Sancerre Pascal Jolivet - Bachus Sklep Warszawa. Wina na każdą okazję.
Giramonte Frescobaldi Wina Grand Durhene ChampagneWina ChardonnayWina z Nowej ZelandiiWino WinaBachus Wina o WinieKentucky Bourbon WhiskeyMoet ChandonWINA KOLEKCJONERSKIEWina Chardonnay 1Wina Chilijskie Bachus WinaWina Napa Valley Bachus WinaWina PenfoldsMoet Chandon Szampan w promocjiWino Bachus WinaChampagne La Grande Dame SzampanWina PrimitivoWina Primitivo BachusWina Antinori Toskaniawina WarszawawinowinaVall Llach WinaWina AllegriniDom Perignon ChampagneChateau Lafite Rothschild WinaPotocki WódkaMichel ChapoutierProsecco WinaBodega Dehesa de los CanonigosBourbon WhiskeyWina BordeauxWhisky JapaneseDalmore WhiskyWhisky Wina w uczciwych cenachAlkohole MocneWhisky Whiskey Bourbon AlkoholeGlenfiddich WhiskyMarques de Riscal Gran ReservaBeringer WinaThe Balvenie WhiskyDom Perignon Champagne VintageLAGAVULIN WHISKY ISLAYBachus Whisky 30% OFFKim Crawford Sauvignon BlancJameson WhiskyPierre Ferrand CognacBowmore Whisky IslayAmrut Whisky IndiePlantation RumsKavalan Whisky BachusDobry RumChampage Demi Sec z Szampan FrancjiWhisky dla CiebieChampagne Vintages Szampan z FrancjiChampagne Rich Szampan z Francji VeuveChampagne Extra Brut Veuve Clicquot SzamChampagne Brut Szampan z Francji Veuve Champagne Rose Szampan Różowy z Francji Aberlour Whisky SpeysideDalmore WhiskyWino na lato

Sklep Bachus - Szczupak w białym sosie z winem Sancerre Pascal Jolivet

Szczupak w białym sosie z winem Sancerre Pascal Jolivet

30 minut 6 osób łatwe

 

Szczupak w białym sosie - składniki:

 

szczupak - 1.5 kilogramów Fix Ryba zapiekana w sosie koperkowym Knorr wywar z włoszczyzny - 3 szklanki kwaśna śmietana - 3 łyżki sok z cytryny - 2 łyżki sól - 1 szczypta

 

Szczupak w białym sosie - Sposób przygotowania:

 

1 ½ kg szczupaka opraw, osól i odstaw na cały dzień.

Przygotuj wywar z włoszczyzny.

Nasolonego  szczupaka ułóż w  garnku, zalej wywarem i gotuj ok. pół godziny na wolnym ogniu,  po czym wyjmij.

W powstałym sosie  rozprowadź śmietanę i  Fix  Knorr Ryba zapiekanka w sosie koperkowym,  dodaj odrobinę soku z cytryny  i  zagotuj.

Gorącego szczupaka ułóż na półmisku i zalej sosem.

Podawaj z ubitymi lub smażonymi ziemniakami.

Wczesniej schłodzone Sancerre pozwoli wspaniale skomponuje się z posiłkiem.

 

 

 

 

 

 

Serwis przeznaczony dla osób pełnoletnich
Czy akceptujesz te warunki i masz ukończone 18 lat?

TAK NIE