Najlepsze ceny. Najlepsze wino na jesienne dni i noce.

Rare Champagne - Wykonany zaledwie jedenaście razy od 1976 roku, Rare Champagne zasługuje na swoją nazwę. Legenda szampana Régis Camus jest Szefem Kuchni Jaskini, którego skrupulatne wytwarzanie wina osiem razy przyznało mu tytuł Winiarza Roku w IWC. Rare Champagne składa hołd dniom świetności Wersalu, kiedy założyciel Florens-Louis Heidsieck zaprezentował swoje pierwsze „prestige cuvée” Marii Antoniny w 1785 roku, deklarując, że chce zrobić „cuvée godne królowej”. Jako strażnik stylu Rare Champagne, Régis Camus wybiera winnice według ich ekspresji, a nie ich rangi w skali Premiers i Grand Crus. To mieszanie podejścia przyczynia się do złożonego, dystyngowanego, a jednocześnie czystego stylu Rare Champagne. Myśli nieszablonowo, wybierając winogrona Chardonnay z Montagne de Reims, bardziej tradycyjnie znane z Pinot Noir, nadając winu świeżość i precyzyjną mineralność. Preferuje również winogrona Pinot Noir z Montagne de Reims (na przykład Verzy lub Aÿ) ze względu na ich intensywność i mocną, jedwabistą konsystencję. Rare Millésime 2006 łączy 70% winogron Chardonnay, wyselekcjonowanych głównie z regionu Montagne de Reims i 30% Pinot Noir w mieszance ośmiu crus. Wino było trzymane na osadzie 10 lat przed wyrzuceniem, kiedy dodano dawkę około 8,5 g/l. Ten szampan ma krystalicznie czysty kolor, z jasnożółtymi odcieniami. W nosie wyczuwalne są aromaty wypieków morelowych, skórki pomarańczowej i mango, a następnie wyraźniejsze nuty wanilii, tostów i orientalnych przypraw. Złożony bukiet przypraw prowadzi do delikatnego, długiego finiszu. Bogaty, bogaty i intensywny, Rare 2006 jest świadectwem tego słonecznego rocznika, w wyniku którego powstał szampan o dużej koncentracji. Preferuje również winogrona Pinot Noir z Montagne de Reims (na przykład Verzy lub Aÿ) ze względu na ich intensywność i mocną, jedwabistą konsystencję. Rare Millésime 2006 łączy 70% winogron Chardonnay, wyselekcjonowanych głównie z regionu Montagne de Reims i 30% Pinot Noir w mieszance ośmiu crus. Wino było trzymane na osadzie 10 lat przed wyrzuceniem, kiedy dodano dawkę około 8,5 g/l. Ten szampan ma krystalicznie czysty kolor, z jasnożółtymi odcieniami. W nosie wyczuwalne są aromaty wypieków morelowych, skórki pomarańczowej i mango, a następnie wyraźniejsze nuty wanilii, tostów i orientalnych przypraw. Złożony bukiet przypraw prowadzi do delikatnego, długiego finiszu. Bogaty, bogaty i intensywny, Rare 2006 jest świadectwem tego słonecznego rocznika, w wyniku którego powstał szampan o dużej koncentracji. Preferuje również winogrona Pinot Noir z Montagne de Reims (na przykład Verzy lub Aÿ) ze względu na ich intensywność i mocną, jedwabistą konsystencję. Rare Millésime 2006 łączy 70% winogron Chardonnay, wyselekcjonowanych głównie z regionu Montagne de Reims i 30% Pinot Noir w mieszance ośmiu crus. Wino było trzymane na osadzie 10 lat przed wyrzuceniem, kiedy dodano dawkę około 8,5 g/l. Ten szampan ma krystalicznie czysty kolor, z jasnożółtymi odcieniami. W nosie wyczuwalne są aromaty wypieków morelowych, skórki pomarańczowej i mango, a następnie wyraźniejsze nuty wanilii, tostów i orientalnych przypraw. Złożony bukiet przypraw prowadzi do delikatnego, długiego finiszu. Bogaty, bogaty i intensywny, Rare 2006 jest świadectwem tego słonecznego rocznika, w wyniku którego powstał szampan o dużej koncentracji. wyselekcjonowany głównie z regionu Montagne de Reims i 30% Pinot Noir w mieszance ośmiu crus. Wino było trzymane na osadzie 10 lat przed wyrzuceniem, kiedy dodano dawkę około 8,5 g/l. Ten szampan ma krystalicznie czysty kolor, z jasnożółtymi odcieniami. W nosie wyczuwalne są aromaty wypieków morelowych, skórki pomarańczowej i mango, a następnie wyraźniejsze nuty wanilii, tostów i orientalnych przypraw. Złożony bukiet przypraw prowadzi do delikatnego, długiego finiszu. Bogaty, bogaty i intensywny, Rare 2006 jest świadectwem tego słonecznego rocznika, w wyniku którego powstał szampan o dużej koncentracji. wyselekcjonowany głównie z regionu Montagne de Reims i 30% Pinot Noir w mieszance ośmiu crus. Wino było trzymane na osadzie 10 lat przed wyrzuceniem, kiedy dodano dawkę około 8,5 g/l. Ten szampan ma krystalicznie czysty kolor, z jasnożółtymi odcieniami. W nosie wyczuwalne są aromaty wypieków morelowych, skórki pomarańczowej i mango, a następnie wyraźniejsze nuty wanilii, tostów i orientalnych przypraw. Złożony bukiet przypraw prowadzi do delikatnego, długiego finiszu. Bogaty, bogaty i intensywny, Rare 2006 jest świadectwem tego słonecznego rocznika, w wyniku którego powstał szampan o dużej koncentracji. W nosie wyczuwalne są aromaty wypieków morelowych, skórki pomarańczowej i mango, a następnie wyraźniejsze nuty wanilii, tostów i orientalnych przypraw. Złożony bukiet przypraw prowadzi do delikatnego, długiego finiszu. Bogaty, bogaty i intensywny, Rare 2006 jest świadectwem tego słonecznego rocznika, w wyniku którego powstał szampan o dużej koncentracji. W nosie wyczuwalne są aromaty wypieków morelowych, skórki pomarańczowej i mango, a następnie wyraźniejsze nuty wanilii, tostów i orientalnych przypraw. Złożony bukiet przypraw prowadzi do delikatnego, długiego finiszu. Bogaty, bogaty i intensywny, Rare 2006 jest świadectwem tego słonecznego rocznika, w wyniku którego powstał szampan o dużej koncentracji.

Produkty producenta

Przepraszamy za niedogodności.

Wyszukaj ponownie to co szukasz