

Największy wybór wina z 7000 gatunków
Tylko produkty w dobrych cenach
Dostarczona butelka może odbiegać od przedstawionej na zdjęciu.
Jeżyny i jagody górskie mieszają się z nutą ziół – oregano, tymianku, winorośli – co nadaje aromatowi prawdziwej świeżości, niemal burgundzkiego charakteru. Na podniebieniu jest energiczne i szczegółowe, jedwabista konsystencja niesie ze sobą aromaty wiśni, śliwek, ołówka i kandyzowanych fiołków, a także nutę cytrusów w finiszu mineralnym i herbacianym. Połącz wino z pieczonym łosośiem w towarzystwie warzyw.
Czerwony burgund o finezyjnym bukiecie złożonym z aromatów czerwonych owoców wzbogaconych o nuty przypraw takich jak cynamon i subtelne niuanse dębowe. Na podniebieniu szlachetny i dystyngowany, przyjemnie krągły, o eleganckich taninach i długim posmaku. Potencjał dojrzewania tego wina szacowany jest na 3-4 lata. Podawać do białych i czerwonych mięs, niezbyt długo dojrzewających serów.
Ten cuvée ma nuty prażonych migdałów, czarnej porzeczki i przypraw.
Żywe i nienagannie skonstruowane, z kwiatowymi malinami, kruszonym kamieniem i pikantnymi akcentami herbacianymi, które budują napięcie w kierunku wyrafinowanych garbników.